Sport revalidatie


Advies en begeleiding voor iedereen op elk niveau

Je bent geblesseerd. Dat is balen! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer in het veld staan of op de fiets zitten. Een sportgerichte behandeling en begeleiding , voor iedereen op elk niveau, begeleiden we je tot je je sport weer uit kunt oefenen.

Voetbal: ( VV Dwingeloo)

Iedere dinsdagavond, van 19.30 uur tot 20.30 uur, is er een inloopspreekuur op het voetbalveld in Dwingeloo. Stephan Manden geeft hier voorlichting over voetbalblessures en ondersteunt trainers, waar nodig, op het gebied van preventie.

Monique Uneken begeleidt de voetbalschool voor jongeren van 5 tot 8 jaar.

Volleybal: ( Wesseling-DOK-Dwingeloo)

Op maandag- en/of donderdagavond is er een inloopspreekuur in de sporthal in Dwingeloo. Hier kan je terecht voor preventie maar ook als je al een blessure hebt. Er worden testen afgenomen bij de jeugd, onder andere kracht en conditie. Monique Uneken ondersteunt de trainers op het gebied van preventie.

https://www.orthoxpert.nl voor meer informatie over een nieuwe knie ( bijv kruisband) of heup.

Ook zijn er speciale trainingen voor COPD, diabetes, hart- en longrevalidatie, fybromyalgie en CVA.

Revalidatie na een nieuwe knie- of heupoperatie

Het OrthoXpert Zorgplan is een behandelprogramma na een knie of heup operatie. Bij het OrthoXpert Zorgplan werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw met elkaar samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt. Voor en na de operatie van uw nieuwe knie of heup.

Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.orthoxpert.nl voor meer informatie over een nieuwe knie ( bijv. een kruisband) of heup.

Of kijk op onze site: https://www.fysiotherapiediever.nl/orthoxpert

Ook zijn er speciale trainingen voor COPD, diabetes, hart- en longrevalidatie, fybromyalgie en CVA.

Meer info? info@fysioplusdiever.nl

U kunt bij Fysioplus ook dagelijks terecht voor medische fitness. Hierbij kunt u onder begeleiding van een therapeut revalideren. Meestal krijgt u hiervoor een doorverwijzing van uw medisch specialist. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de praktijk.

FysioPlus Diever
Verzenden via WhatsApp