Senioren sportgroep


Senioren sportgroep is het recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven

De Nederlandse bevolking wordt steeds ouder en wat belangrijker is: gezond ouder! Dat gaat vaak niet vanzelf en steeds meer ouderen beseffen dat ze daar zelf veel aan kunnen doen. Een gezonde leefstijl waarin beweging steeds belangrijker lijkt te worden.

Juist op latere leeftijd is het belangrijk om het lichaam te blijven trainen, omdat over het algemeen de dagelijkse belasting van het lichaam steeds lager wordt. U zult begrijpen dat het bij Senioren-fitness in eerste instantie om het bewegen gaat, maar minstens zo belangrijk is het plezier dat u tijdens het bewegen heeft.

Senioren sportgroep is een fitnesstraining in groepsverband speciaal gericht op de senioren. Tijdens deze 60 minuten durende training worden oefeningen gedaan die de soepelheid van het lichaam verbeteren en belangrijke spiergroepen versterken. Met andere senioren kunt u na afloop van de activiteit nog even nagenieten en napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het effect van Seniorenfitness:

– lenigheid van uw lichaam verbeteren
– spiergroepen versterken
– een beter balans opbouwen
– het uithoudingsvermogen onderhouden
– het onderhouden van de sociale contacten

Hoe/ Wie/ Wat/ Wanneer?

De groepslessen bestaat hoofdzakelijk uit een actieve lessen. De trainingen duren 60 minuten, waarbij de opbouw elke keer gelijk is, maar de invulling elke keer wisselt. Er wordt begonnen met een cardiotraining, gevolgd door specifieke krachttraining en geëindigd met ontspanningsoefeningen.

Kosten

Voor actuele abonnement tarieven bel ons vrijblijvend (0521-593484) of loop bij ons binnen aan de Raadhuislaan 6 te Diever.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@fysioplusdiever.nl of u kunt zich telefonisch aanmelden door contact op te nemen met 0521 – 593484.

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend binnenlopen.

FysioPlus Diever
Verzenden via WhatsApp