Geschiedenis

Fysioplus bestaat in juni 2019 alweer 10 jaar!

In 1999 is Stephan Manden, destijds in de maatschap met Ellen Ouwehand , in Diever gestart als fysiotherapeut aan de Ketelstraat. Het nieuwe pand dat in juni 2009 in het Medisch Centrum aan de Raadhuislaan opende bracht hem ertoe om fysiotherapie Diever een nieuwe naam te geven met een fris nieuw logo. Dit is uiteindelijk Fysioplus geworden!

Ellen ging eind 2009 met pensioen en Stephan zette de werkzaamheden voort met Dennis Boelen, later gevolgd door Bertine Stevens en Ilona Waelbers.  In 2012 is Monique Uneken toegetreden tot de maatschap waardoor de praktijk zich zowel in het Medisch Centrum Diever als Dwingeloo vestigde.  In 2018 kregen we de kans  onze praktijk verder uit te breiden in Dwingeloo door een nieuwe locatie aan de Bruges te kopen.

Inmiddels is Fysioplus uitgegroeid tot 7 fysiotherapeuten (Ilona Waelbers, Maaike Noeverman, Samantha Vinke, Jorien Giethoorn, Thijs van den Ende, Monique Uneken en Stephan Manden) met ieder hun eigen specialisatie(s) binnen de fysiotherapie. Daarnaast kunnen we niet zonder onze administratief medewerksters Cynthia Simonis en Esther Klok die dagelijks aanwezig zijn in Diever of Dwingeloo.

 

 

Van links naar rechts: Maaike, Cynthia, Esther, Samantha, Stephan, llona, Thijs, Monique en Jorien