Fit groep tieners

MCD-Run…….super gedaan!!!!

Afgelopen zondag hebben Circe, Sanne en Monique de 5 kilometer gelopen.

 

Bootcamp – Circuittraining -Hardlopen – Fitness

 

De FIT groep trainingen voor tieners van Fysioplus zijn voor iedereen haalbaar! Of je nou fitter wilt worden, sterker, sneller of komt om te sporten in gezellig groepsverband, alles kan bij Fysioplus!

Kinderfysiotherapeut Monique Uneken gaat mee tijdens de training, waarbij wordt gewerkt aan je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en lenigheid. Elke training heeft een goede mix van diverse onderdelen als hardlopen, krachtoefeningen, circuittrainingen, TRX-trainingen en nog veel meer. Door deze afwisseling zal het nooit vervelen! Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende locaties, waaronder onze fitnessruimte, de privé tuin van Fysioplus, de directe natuurlijke omgeving dichtbij de praktijk en het Nationaal Park Dwingelderveld.

Je krijgt de juiste aanwijzingen om jouw trainingstechniek te verbeteren, zodat je altijd op de juiste manier traint. Door deze goede begeleiding en de motiverende gezelligheid van Fysioplus behaal je jouw ultieme resultaat.

Ook kunnen we gezamenlijk deelnemen aan diverse kleine loopjes in de buurt, zodat er een doel is waar we met elkaar naartoe kunnen werken. Denk aan de MCD run in Dwingeloo, de Dwingelderveldloop of een van de Brinklopen in Diever.