Algemene informatie

In het voorjaar van 2018 is onder het motto “Niemand meer Ziek van Stress! “ een campagne gestart om stressklachten te voorkomen.
Deze campagne is door fysiotherapeute Monique Uneken van Fysioplus en psycholoog Ron Julia Root van praktijk voor Coaching en Psychosociale Hulpverlening uit Diever uitgevoerd.

In navolging hierop zijn we vanaf maart 2019 een nieuwe training Ontspannen en Mindfulness gestart die we in het voor- en najaar aanbieden. Een anti-stress training voor meer innerlijke rust, minder piekeren, diepe ontspanning en beter omgaan met chronische pijn en vermoeidheid.

Stress is op zich niet ongezond! Alleen als je te lange tijd te veel belast bent, ontstaan de eerste signalen van stressklachten.
Bv. hoofdpijn, stijve nek en schouders, slechter slapen, meer piekeren, kort lontje, somber gevoel.
Als je dat negeert en stug doorgaat, kom je in de problemen: je wordt steeds meer moe, klachten verergeren, je kunt niet meer uitrusten en ontspannen….en als je verder doorgaat dreigt de burn-out.
Maar ben je je tijdig bewust van die eerste signalen van stressklachten en doe je snel de juiste acties, dan voorkom je dat je overbelast, overwerkt, overspannen of burn-out wordt.

Voor meer informatie over de trainingen kun je kijken onder het kopje “Trainingen”.

Wil je uitgebreidere toelichting op de training en of je aanmelden, bel of stuur een mail naar Monique@fysioplusdiever.nl